onsdag 12. august 2015

Allergi katt utslett

Den kan også forverre en kontakteksem eller gi et kraftig kløende hudutslett. Den vanligste kjæledyrsallergien er reaksjon mot hund og katt. Allergi mot katt er veldig vanlig og viser seg oftest allerede i barndommen.

Tett nese; Rennende nese; Nysing; Røde og kløende øyne; Utslett og kløe; Astma . Mistenker du at du er allergisk mot katt? Katteallergi er vanlig, men det finnes lindring og hjelp å få. I noen tilfeller kan katter føre til mer allergi hos mennesker enn hunder.

Huden din kan reagere ved å bryte ut i et utslett eller elveblest. Hva er det ved katten som gjør at du utvikler allergi? Hvis du får allergiske symptomer når du er i kontakt med en eller flere typer pelsdyr har du pelsdyrallergi.


Jeg har nettopp blitt allergisk mot katt, og jeg har to innekatter. Jeg vil ikke kvitte meg med dem, og allergtablettene jeg har fått fungerer bra. Hvis man er allergisk mot feks katt, hvordan oppleves det?


Og noen kan til og med få utslett etter å vært i kontakt med dyr. Jeg kuttet ut det vanlige tørrforet, og gikk over på allergifor til begge kattene. Det var ikke så veldig populært, de bare luktet på det, snudde seg .

Katter og hunder får ofte fuglelopper på seg og tar dem med inn i huset. Noen tror de har fått allergisk reaksjon eller annet utslett når . Type allergier omfatter hud-reaksjoner ved kontakt med katter, hunder, mindre. Når denne luften pustes inn, kan det gi allergiske reaksjoner. Støv fra hest, hund og katt inneholder 10–ulike allergifremkallende stoffer.


Hvordan kan man se om en katt er allergisk mot noe? At hunder og katter klør eller slikker seg intenst er ikke normalt. Kløe kan skyldes parasitter, hypersensibilitet (allergi), immunologisk lidelse eller hudinfeksjoner. Det er godt å være i stand til å identifisere katt allergi symptomer og avgjøre om du. Elveblest og utslett kan også være utløst av en allergisk reaksjon på en katt . For noen uker siden fikk han mer om mer utslett( små kviselignende kuler) i pelsen, pluss.


Katt og hest er det de aller fleste allergiske barn reagerer på. Allergi hos hund og katt ser ut til å være et økende problem. Hvorvidt dette skyldes miljøfaktorer eller arvelige årsaker har ennå ingen gitt oss svaret på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg