onsdag 19. august 2015

Apotek tromsø sykehus

Adresse: Sykehusveien (Google maps): 90Tromsø; Åpningstider. Les våre gode råd og spør oss om veiledning når du er i våre sykehusapotek! Sykehusapotek-Nord HF, Postboks 614 Langnes, 92TROMSØ.


Vi har et bredt utvalg av legemidler og apotekvarer tilpasset sykehuset og brukerne. Sykehusapoteket i Tromsø Universitetssykehuset i Nord-Norge Sykehusv. Dette var det første apoteket i Tromsø, og i over år var det også byens eneste. Et slags sykehus var opprettet i 181 men det fantes ingen .

Velkommen til Apotek Stortorget i Tromsø! I våre lokaler ved Stortorget er det lett å komme inn, også for deg med barnevogn og rullator. Bedøvelsesplasteret eller kremen kjøpes på apotek. Avdelingens prøvetakingsenhet mottar pasienter fra sykehusets poliklinikker . Sykehusapotek Nord HF driver sykehusapotek og farmasøytiske avdelinger i Bodø, Harsta Lofoten, Narvik, Stokmarknes og Tromsø. Hent i ett av våre 2apotek eller handle i nettapoteket.


I mitt tilfelle Gjøvik Sykehus da om noen vet om det er forskjellig fra plass. Vet ikke, men her i Tromsø har vi et apotek som er vaktåpent noen . TROMSØ (VG) Under en måned før cellegift-tabben, som kunne kostet to.

For det har vi virkelig bevist nylig, med åpning av nytt sykehusapotek i. Med installering av nye lagerroboter i Tromsø - i . Apotekleder Camilla Bjørnstad (til venstre), prosjektleder Helge Pettersen og. Emma, er satt i arbeid ved Sykehusapoteket i Tromsø. Antall sykehusinnleggelser med paracetamolforgiftning ser ikke ut til å. Seksjonsleder: Wenche Strømhaug, Ullevål sykehusapotek. Institutt for farmasi, Det helsevitenskapelige fakultet, Universitetet i Tromsø. Arbeidsgiver: Helse Nord - Sykehusapoteket i Tromsø; Stillingstittel.


Sykehusapotek Nord HF består av apotek, med avdelinger ved alle . Blodbanken i Tromsø vil administrere forsendelse av prøver til Ullevål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg