onsdag 26. august 2015

Apotek 1 kundeklubb

Apotek Kundeklubb er lojalitetsprogrammet i Apotek 1. Her gir vi deg gode fordeler som takk for at du velger å handle hos oss. Nå kan du kjøpe reseptpliktige medisiner i vårt nettapotek her på apotek1. For deg som er medlem i Apotek kundeklubb, kan du nå vinne et reisegavekort . Meld deg inn i kundeklubben vår nå og få rabatt på en valgfri vare! Registrer deg ved å laste ned appen eller sende en SMS med kode apotektil 2242.


Bli medlem av kundeklubben og få på et valgritt produkt som velkomsttilbud + en rekke andre fordeler. Ekstra greit for deg som bruker medisiner apoteket ikke lagerfører, så slipper du to turer til apoteket. Se alle våre VI+ Kundeklubb - Faste tilbud her.


Vi er først og fremst rådgiverapoteket: Lett å finne og lett å spørre. Med appen fra Apotekkan du: - Få tilgang til .

Denne siden har en oversikt med alle saker på gjerrigknark. Det kan dreie seg om alt fra gratisting, giveaways, . Nå lanserer vi i Apotek en egen kundeklubb. Med dette vil vi belønne lojale kunder, og gi dem noe. Som mottaker av Babybox blir du automatisk medlem av Apotek Kundeklubb. Du vil motta en hentekvittering for Babybox på e-post, og du kan hente ut din . Vi har lang erfaring med kundeklubber og SMS- og mobilmarkedsføring.


Apotek kjeden er Norges største med over 4apotek. Vi i Apotek vil gjerne få frem at vi ikke bare er Norges største, men. I oktober lanserte vi Apotek Kundeklubb, og mye av arbeidstiden vil gå . Medie- og kunderelasjonsansvarlig at Apotek 1. Hos Apotek på Stortorvet bruker vi vår kunnskap om legemidler, hjelpemidler og helse til å finne den rette løsningen til dine behov. City Syd kundeklubb er en klubb hvor vi blant annet sender ut meldinger o- Konkurranser.


APOTEK Cosmica neglelakkfjerner uten parfyme 125ml 690. Velkomsttilbud Når du melder deg inn i vår kundeklubb kan du velge ett produkt blant fire av våre serier, som du får på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg