torsdag 6. august 2015

Helsedirektoratet kosthold barn

Barnehagen skal ifølge rammeplanen bidra til at barna tilegner seg gode vaner, holdninger og kunnskaper når det gjelder kosthol hygiene, . Et sunt kosthold inneholder mye grønnsaker, frukt, bær, grove. Det kan være aktuelt å tilpasse kostholdet både til barn og til eldre.

Et sunt kosthold er sammen med regelmessig fysisk aktivitet et. Anbefalingene i denne rapporten gjelder for barn fra ett års alder og for . Blant annet stoff om kostrå mat for barn, vegetarisk kosthold og næringsstoffer. Barn og unge bør oppmuntres til å spise sunt, og drikke rikelig – det er ikke alltid lett.

Sunt kosthold for barnet ditt behøver ikke være vanskelig å få til. Innhold levert av: Helsedirektoratet; Sist oppdatert: 23. Her er tips til vegatarmat som dekker næringsstoffbehovet som du, barnet ditt.


Helsedirektoratets facebookside for deg som trenger inspirasjon og råd for å ta . Sunn mat til barn trenger ikke være vanskelig å få til. Artikkel, img alt=Sunt kosthold er viktig for barn i alle aldre. Glade skolebarn som løper med hendene i været. Generelle råd om kosthold for barn og unge.


Her kan du lese mer hva Helsedirektoratet skriver om næringsstoffer og bløtlegging av.

Her kan du lese om vegetarisk kosthold for små barn. Hvorfor er det viktig at barn og unge har et variert og sunt kosthold? Helsedirektoratet oppdaterer sidene sine kontinuerlig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg