torsdag 19. januar 2017

Alexander kiellands plass tranen

Den offisielle åpningen av Tranen fant sted 27. Aftenposten omtalte begivenheten i sin utgave dagen etter: Et talrigt selskab af inbudne damer . Lofthus Samvirkelag har tatt over ærverdige Tranen og gjort det til et flott stikk-innom-sted.

Bakeri er et håndverksbakeri som bygger på kunnskap, tradisjoner og rene, naturlige råvarer. Tranen holder åpent den 2 2 2 2 og - kl. Kunstnernes hus har stengt og åpner igjen den 3. Nå har Tranen skiftet ham igjen, for tredje gang på knappe to år.

Alexander Kiellands plass til først hipsterbar og hverdagsgourmet, så rustikk . Den storslagne Tranen ble litt for kontinental for Alexander Kiellands plass. Den rampete fugleungen som nå råder redet, passer mye bedre. I januar skrev vi at ærverdige Tranen på Alexander Kiellands plass hadde lukket dørene. Klientellet sviktet sakte, men sikkert — og da selv . I januar i fjor lukket ærverdige Tranen ved Alexander Kiellands plass dørene, men i mai kunne Osloby.


Tranen Restaurant på Aleksander Kiellands plass. Tranen - STENGT Er man tidlig ute for lørdagsbrunch,. Som nabo til Alexander Kiellands plass er det vanskelig å unngå å ha et slags .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg