tirsdag 24. januar 2017

Hva er lavt blodsukker

Lavt blodsukker er ikke farlig, med mindre du får det i situasjoner hvor. Les svar fra Diabeteslinjen på spørsmålet Hva påvirker blodsukkeret? Lavt blodsukker (hypoglykemi) betyr at du har blodsukkerverdi på på 3.

Symptomer på grunn av lavt blodsukkeret kalles føling. Hypoglykemi (lavt blodsukker) hos personer uten diabetes. Hypoglykemi (eller lavt blodsukker) er en tilstand hvor . Hypoglykemi eller lavt blodsukker er en tilstand som vanligvis forårsakes av for.

Jeg har lenge har vært plaget av lavt blodsukker. Blir uforholdsmessig slapp og kvalm hvis det går for lang tid mellom måltidene. Diabetikere kan oppleve lavt blodsukker (hypoglykemi) eller føling. Hva skjer dersom en ikke reagerer på en føling med å spise?


Hvis du har symptomer på lavt blodsukker, blir de sannsynligvis verre hvis de ikke behandles. Dette er den eneste måten å finne ut hva . Her finner du en oversikt over vanlige symptomer på høyt og lavt blodsukker, og tiltak du kan gjøre for å rette opp. Blodsukker og humørsvingninger: Hva er fakta og hva er myter?


Blodsukkeret holdes dermed stabilit, og blir hverken for lavt eller for høyt. Hos personer med diabetes er denne reguleringen i ulage, og man må gjøre aktive .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg