fredag 27. januar 2017

Kviser langs kjeven

Men kviser på bestemte deler av ansiktet kan faktisk være et symptom. Kviser langs hårfestet skyldes som regel en overdreven bruk av hårprodukter. Det er sjelden en god idé å bruke sterke pomader langs hårfestet .

Kviser langs hårfestet kan komme av noe så enkelt som at du ikke skyller. VOKSENKVISER: - Det kan hjelpe å redusere melkeinntak, det er en. Symptomer i uke - Graviditet, spedbarn og babytiden.


Kviseproblem - Velvære, hudpleie og kosmetikk. Kvisene er langs kjeven opp mot kinnet på begge sidene og haken, litt på ryggen men ikke så mye at det plager meg. Du har kanskje allerede prøvd det, men en LANG kur med tetracyklin og evt bytte av p-piller om du går på det. Og så masse små kviselignede nupper langs hårfestet og i hele.


Kviser på kjeven og halsen er et tegn på forandring i underlivet, livmoren. Kviser i ansiktet har ofte en tendens til å dukke opp på de samme områdene. Det kan være i kinnene, på haken, i hårfestet, ved nesa, eller langs kjeven.


I såfall forklarer dette (among other reasons) hvorfor feks ppiller kan hjelpe på kviseblomstringen. Jeg får mye kviser langs kjeven, mest på den .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg