onsdag 11. januar 2017

Hoster opp slim fra lungene

LUNGEBETENNELSE: Ved å undersøke lungene med stetoskop kan legen mange ganger. Det er også vanlig å hoste opp slim fra lungene. Har du kols er det sannsynlig at du har økt slimproduksjon i lungene.

I tillegg kan mye og langvarig hoste irritere luftveiene slik at de produserer mer slim. Støtteknikk utføres ved at du fyller lungene godt opp med luft, . Hoste over tid kan gi smerter i brystet og at man hoster opp slim. Lungebetennelse er en infeksjon med bakterier eller virus i lungene. Bronkiektasier er en luftveissykdom som gir slimdannelse, langvarig hoste og økt risiko for. Det kan være vanskelig å hoste opp alt slimet fra lungene.


Når vi blir syke samles slim i lungene våre, som fører til hosting,. Det første man må gjøre for å bli kvitt slimet i lungene er å mykne det opp,. Hoste er en naturlig metode for kroppen å forsøke å bli kvitt slim i halsen eller slim fra lungene.


Forkjølelse og hoste kan være ufarlig, men det . Det kan da være bakterier i bihulene som formerer seg og fyller opp. Så har du feber og vondt i brystet samtidig som du hoster, kan det . Visste du at det er ulike former for hoste og at disse ofte blir behandlet på forskjellige måter?

Vi lærer deg forskjellen på tørrhoste og slimhoste og gir deg noen . Jeg får det opp baki svelget, står og hoster, harker og brekker meg, men det sitter dønn fast og jeg . Det kan ta opp til tre uker før du blir kvitt den helt. Akutt bronkitt forårsakes av virus eller i sjeldnere tilfeller en bakterieinfeksjon i nedre luftveier og lunger. Det river i brystet når du hoster, og slim kommer opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg