torsdag 26. januar 2017

Talgkjertler leppene

Har sjekket litt selv og leser jo at leppen ikke inneholder talgkjertler så. Munnens slimhinne begynner cirka midt oppå leppene og strekker seg . Det du beskriver er nok Fordyce spots som er helt normale forandringer på leppene.

Jeg tok selv vekk noen hvite, tette talgkjertler på kinnene ved på stikke hull, klemme og pirke med skalpell. Talgkjertler, hos pattedyr lappete kjertler som ligger i lærhuden med. Hei, dette er høyst sannsynlig såkalte Fordyce spots, som er talgkjertler.


Talgkjertler og Talgkjertelhyperplasi ses som hvite prikker i huden.

Selve huden på leppene kan ikke bli avhengig av leppepomade. Siden det ikke er talgkjertler i leppene, er det også umulig å tilføre så mye . Leppene er myke, og de virker som en regulerbar åpning i munnhulen. Huden inneholder heller ikke svettekjertler og talgkjertler.


Leppene våre kan bli tørre om du er dehydrert og ikke får i deg nok. Testosteron øker talgproduksjonen i talgkjertlene, og dette er en av .

De kan dukke opp hvor som helst i kroppen der talgkjertlene blir funnet, inkludert ansiktet og leppene. Hvis du putter en hudlege nettopp en slik . Trodde også det var talgkjertler, men så begynte jeg å legge merke til noe rart på tungen min og leppene. Jeg har også slike talgkjertler på leppene, usynlig, vet ikke om dette har noe med saken å gjøre.


Rød under leppene er også plagsomt etter . Fordyce spots på penis - overtallige talgkjertler. Det er svært vanlig hos begge kjønn og kan også ses på leppene, i tillegg til penis og . Dette høres ut som talgkjertler som alle har på penis. Lignende talgkjertler har man på leppene også.


Talgkjertlene produserer talg, som er med på å holde den . Disse stedene er bare en variant av talgkjertler og hårsekker som inneholder kjertler er synlige. Hvordan Fordyce flekker på leppene forekomme - Årsaker. Sår på leppene og munnen er vanlig og kan være harmløse eller alvorlige.


Fordyce spots er et begrep for normale talgkjertler (talgkjertler) av leppene; noen . Hvite flekker på leppene , som også kalles Fordyce granulater , fra et.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg