tirsdag 24. januar 2017

Cellulitt

Cellulitt er en akutt, bakterieinfeksjon i de dypere lagene av hud og underhud og som gir påvirkning av allmenntilstanden. Cellulitt, opprinnelig brukt om infeksiøs bindevevsbetennelse i underhud eller dypere bindevev (flegmone).

Brukes nå oftest om hud med ujevn, boblet overflate . Infeksiøs cellulitt er en betennelse i huden som kan spre seg til lymfesystemet eller blodbanen. Cellulitt Cellulitt er en dyp infeksjon i huden. Det er flere bakterier som kan gi en slik dyp hudinfeksjon.

De vanligste årsakene er streptokokker og stafylokokker. Få ting er et så stort irritasjonsmoment for oss kvinner som cellulitter. Cellulitt er normalt, ufarlig og for mange er det et estetisk problem.


Cellulitter er ett populært begrep for å beskrive fettinnskudd under huden. Ny versjon 2006: Claus Klingenberg, Henrik Døllner Etiologi og risikofaktorer 1. Bli permanent kvitt cellulitter med Cellulaze. Behandling av cellulitter i Oslo, Bergen, Stavanger, Tromsø, Kristiansan Alta. Cellulitt er en vanlig bakteriell hudinfeksjon.


Cellulitt kan først opptre som et rødt, opphovnet område som føles varmt og ømt når du tar på det.

Periorbital cellulitt er en infeksjon som forårsakes av bakterier som oppstår rundt øyelokket. Sykdommen kan også kalles preseptal cellulitt. Cellulitter (en: cellulite), appelsinhud eller vaffellår er de typiske ujevnhetene i underhudsfettet som spesielt kvinner får på lår, sete og mage.


Cellulitter er ikke særlig pent å se på, men med enkle og naturlige metoder kan du enkelt bli bli kvitt cellulitter. Det er ingen lettvinte snarveier for å bli kvitt cellulitt, men til gjengjeld er løsningen effektiv og sunn: mosjon, sunn mat og egenpleie. Cellulitter, også kalt ”appelsinhud”, alle kvinners skrekk! Massasje, trening, fettsuging - vi gjør hva som helst for å bli kvitt disse ubehagelige . BeWell klinikken tilbyr cellulittbehandling - Reduserer cellulitter med AWT (trykkbølgebehandling) - enkel, sikker og dokumentert metode.


Cellulitter må ikke forveksles med hudinfeksjonene . Cellulittbehandling med Eximia - ultralyd og vakuumterapi sørger for rask og effektiv reduksjon av cellulitter - uten inngrep - uten ubehag. Smertefull cellulitter er ømhet i områder som har cellulitter. Avhengig av hvor cellulite ligger, er cellulitter smerte følte bare under bestemte bevegelser eller når .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg