mandag 16. januar 2017

Forstoppelse barn når kontakte lege

Dersom barnet ditt har forstoppelse som ikke går over, kan det trenge behandling. Når avføringen står lenge i tarmen kan den bli hard og tykk. Ved alvorlig forstoppelse, er det best å kontakte lege før du bruker denne behandlingen.

Jeg har en sønn på år som nekter å bæsje. For en stund tilbake ca en mnd siden var han veldig hard i magen og det . Forstoppelse hos barn kan være veldig vondt for barnet, og som foreldre kan man bli veldig fortvilet. Når bør du kontakte lege ved forstoppelse hos barn? Ved forstoppelse har barnet sjeldnere avføring enn vanlig og den er har.


Når bør du kontakte helsesøster eller lege? Det er store forskjeller når det gjelder hvor ofte barn har avføring. Enkelte kan gå flere ganger daglig på do, andre en gang i uken. Forstoppelse kan ha mange forskjellige årsaker.


Barnet plages eller har ubehag når det skal tømme tarmen, og det blir lengre mellom tarmtømningene. Vi snakker om forstoppelse når barnet har. Forstoppelse hos barn er en relativt vanlig tilstan og defineres som treg,. Det å gå til legen for manuell fjerning av avføringen i endetarmen er veldig. Når det gjelder microlax, så kan det være aktuelt å gi klyster daglig i inntil en uke.


Hva gjør du når små barn (0-år) har hard mage? Når barnet har hyppig og vandig avføring sier vi at barnet har diaré.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg