onsdag 11. januar 2017

Eksem i hodebunnen shampoo

Seboreisk eksem (dermatitt) er et skjellende kronisk eksem som oftest rammer hudområder med mange talgkjertler som for eksempel hodebunn, ører, øyebryn, . Kløe i hodebunnen er en vanlig plage og kan skyldes alt fra tørr og følsom hodebunn til psoriasis, flass, kontakteksem, seboreisk eksem og hodelus. Kraftig flass i kombinasjon med fet hodebunn kan skyldes seboreisk eksem, sier Gunhild Kile Sandvik, farmasøyt og fagredaktør ved . Jeg har vært plaget med flasseksem(Seborre) i hodebunnen i flere måneder. Jeg har funnet en shampo som holder det delvis i sjakk.


Atopisk eksem i hodebunnen - Velvære, hudpleie og. BufretLignendeSeborreisk eksem og flass: Seborreisk eksem skyldes overvekst av en sopp som heter Malassazia.

Dette kan føre til flass, rødhet og skjelling i hodebunnen. Seboreisk eksem andre steder enn i hodebunnen skal behandles i samråd med lege. Den mest effektive behandlingen er soppdrepende krem i kombinasjon . Jeg har også problemer med eksem i hodebunnen, og legen min har flere.


Gikk over til Vichy Dercos for tørr hodebunn kombinert med mild shampo i en . Er en mann på år som fikk påvist seboreisk eksem av hudlege for år siden. Eksemet er veldig hissig i ansiktet og hodebunnen, konstant. Noen sykdommer utvikler seg bare i hodebunnen, men oftest er de en del av hudsykdommer som også finnes andre steder på kroppen, for eksempel eksem og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg