onsdag 25. januar 2017

Follikulitt i hodebunn

Follikulitt er betegnelsen på en bakterieinfeksjon i en eller flere hårsekker. Det er flere hudtilstander som kan gi kviser i hodebunn. Kviser i hodebunn er faktisk ofte hårrotsbetennelser (follikulitt).

Hvis jeg vil at hodebunnen min skal være fri for disse, må jeg smøre meg. Noen ganger skyldes det en soppinfeksjon (pityrosporum follikulitt) . Follikulitt er en infeksjon i hårsekkene. Alle deler av kroppen med hår er utsatt for follikulitt - hodebunn, armer, bryst, hake, you name it.

Siden en rekke forhold kan forårsake kløende hodebunn, bestemme kilden til kløe er. En hårsekken betennelse er en infeksjon i hodebunnen kalles follikulitt. Betennelse i hårsekken i medisinsk sjargong kalles follikulitt. Hvert hår vokser i en pose som har en follikkel i huden. Hver del av overflaten av huden, håret som . En værre tilstand kan også utvikle seg i hodebunnen, dersom det oppstår en hårrotsbetennelse (Follikulitt).


Dette kan ligne på kviser, og skyldes som regel en . Decalvans follikulitt er en sjelden betennelsessykdom i hodebunnen, som er preget av betente hårsekker og føre til permanent håravfall, . Follikulitt hodebunn hvordan omsorg og hva er det Årsaker?

Det er flere opprinnelse knyttet til utbruddet av follikulitt hodebunn, Imidlertid årsaken Mest kjent er . Folliculitis av hodebunnen er ofte beskrevet som en sykdom som ligner alvorlig akne, men med skjermer i hodebunnen og langs hårfestet. Skalp follikulitt er en tilstand forårsaket når hårsekkene i hodebunnen blir betente eller infiserte og skjema kvise-type pustler. Dette kan være kviser eller det kan være det vi kaller for follikulitt.


I tilfelle av en intens bluss kan kviser etterlate arr på hodebunnen eller forårsake hår tap hvis den forblir ubehandlet. I en intens flare-up kviser arr i hodebunnen eller hårtap kan forårsake hvis venstre ubehandlet. Hodebunnen follikulitt er noen ganger referert til . Når psoriasis forekommer isolert i hodebunnen kan det være. Ukjent etiologi, kronisk follikulitt i hodebunnen.


Kløende hodebunn og hår tynning er absolutt en tilstand av bekymring. Hvis den treffer hodebunnen follikulitt, kalles hodebunnen follikulitt og kan føre til tap . En enkel forklaring for tørr hodebunn og hår tap er at det blir sprøtt når håret er tørt. Follikulitt: follikulitt er en infeksjon i hodebunnen forårsaket av skadelige . Informasjon om behandling av follikulitt.


Den vanligste bakterietypen som gir follikulitt er stafylokokkus aureus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg