mandag 9. januar 2017

Utslett som klør og sprer seg

Dag spredde det seg litt oppover mot brystet og har nå dag nådd. Det er lett kløe, spes på kvelden, klør egentlig kun ved friksjon mot. Det begynner på kroppen og øvre del av armer og ben, og kan spre seg til ansikt, .

Utslettet kan spre seg videre til halsen, armene, beina og ansiktet. Helvetesild: Utslettet starter med kløe, prikking, sviing eller smerter i et . De fleste kløende utslett er ufarlige; Mange utslett kan være kløende blant annet. Tørr hud er i seg selv en hyppig årsak til kløe; Når du klør deg, vil huden bli .

De kan være lokalisert eller kan spre seg i hele kroppen. Disse utslett som klør er rødt og hovent og crusty sår forårsake. Det er viktig å finne ut om utslettet klør eller ei, og om barnet har feber eller ikke.


Det begynner i ansiktet, og sprer seg så til resten av kroppen. Kløe er en ubehagelig følelse som utløser en refleks til å klø. Utslettet klør kraftig og forsvinner som regel i løpet av et døgn. Hos dem man finner en årsak hos, dreier det seg som regel om en allergisk respons på loppebit . Det sprer seg over kroppen, er rødlige og klør.


Som regel forsvinner de i løpet av noen timer eller få dager.

Tidligere trodde man at utslettet kom fordi man var pustet på av alvene. Selv om det klør og kan være ubehagelig, forsvinner det gjerne av seg selv uten å etterlate noen merker eller spor. Elveblest er et utslett utløst av allergi, og det er svært kløende og flytter seg rundt på kroppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg