torsdag 12. januar 2017

Smertestillende amming

Kvinner som ammer kan som alle andre ha behov for smertestillende legemidler. Etter keisersnitt eller ved større rifter etter vaginal forløsning . Informasjon om bivirkninger og trygg bruk av medisiner.

Gode råd om bruk av smertestillende, p-piller, nesespray med mer. Noen legemidler og medisiner kan brukes under amming, mens andre er usikre eller. Dere som har hatt KS tidligere, og som har ammet. Jeg fikk skikkelig smerter, noe ala muskelsmerter .

Overforsiktighet i forordning av sterke smertestillende til den nybakte mor. Problemet nå er at jeg ammer, og jeg lurer derfor på hva jeg kan ta som er. Derfor bør det gis mer smertestillende til de som har gjennomgått. For deg som ammer, er det greit å ta tabletter med ibuprofen.


En breastfeeding mor som har smerter kan spørre om det er trygt for henne å ta noen smertestillende medikamenter under amming. Var det jeg fikk på sykehuset så regner med det er greit, men dytter ikke innpå med det for å si det sånn ;). Ja da er vi hjemme fra sykehuset, og i dag våknet jeg med den betenneslen i ei visdomstann. Ser ut til at det går greit å kombinere så sterke smertestillende med amming.


Ei venninne av meg gjorde det samme, for henne så holdt det med . Sørg for at legen skriver ut smertestillende medisin som er forenlig med amming. Undersøk brystet under amming for klumper og ømme partier. Ammingen bør normalt fortsette ved brystbetennelse, det er en del av. Bruk av morfinlignede legemidler (opioider) i svangerskap. Men hva kan være smertestillende under graviditet og amming?


Faktisk, i disse periodene av livet kvinner er ansvarlig for helsen til barnet sitt. I tillegg må du nøye ser nøye til barnet, og hvis de merket noen negative endringer, bør gis smertestillende medikamenter under amming avbrytes. Det går jo over i melken, men er det da sånn at melken er . På apoteket får du kjøpt ulike smertestillende legemidler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg