mandag 9. januar 2017

Smerter i livmoren

Med underlivssmerter menes smerter i nedre del av magen eller kjønnsorganene hos kvinner (se tegning av underliv); Underlivssmerter kan komme stamme fra . Til andre tider SIGNALISERER underlivet med smerter, men det kan være veldig. Tidlig abort og graviditet utenfor livmoren gir også smerter i underlivet.

Forum › Generell diskusjon › GenereltBufretLignende9. Jeg har i en lengre periode hatt så mye vondt i livmor. De varierer mellom å være stikkende, sviende og murrende smerter.


Smerter i livmor og i skjedeninnlegg8. Underlivssmerter hos kvinner - Helsenett. Smertene kan komme fra ett eller flere av organene i underlivet, fra livmoren, egglederne, eggstokkene eller bukhinnen som omgir disse . Akutte smerter i underlivet hos kvinner kan ha ulike årsaker. Her kan du lese om de årsakene som skriver seg fra sykdom eller tilstander i de . Gjennom livet vil vi oppleve sykdom og plager - det er bare slik det er. De fleste av oss opplever magesmerter fra tid til annen.


Kanskje du var fullstendig utsultet da du kom hjem og kastet i deg litt for mye mat litt for . Hun forteller at både unge og eldre kvinner kan ha underlivsplager, og at vanlige spørsmål til gynekologen handler ofte om smerter og plager . Men ved kraftige og nyoppståtte smerter, bør man raskt oppsøke lege.

Mer enn én av tre kvinner vil oppleve smerter og ubehag i underlivet. Dette kan føre til dårligere livskvalitet generelt, og . Livmoren din vokser, noe som kan gi litt ”stikkende” smerter i magen. Det er også normalt å ha litt mer utflod enn vanlig.


Mange kvinner oppsøker gynekolog fordi de opplever smerter eller svie i underlivet. Det kan være mange årsaker til disse plagene, derfor er det viktig å foreta . Smertene kommer samtidig med blødningene og skyldes oftest en krampelignende sammentrekning av livmoren. Overflaten som kler innsiden av livmoren kalles endometriet.


Kvinner med endometriose får smerter fra bekkenhulen, altså helt nederst i magen. Det vanlegaste symptomet til endometriose er smerte, oftast nede i. Jeg har hatt noen rare og litt vage smerter i underlivet, særlig på venstre side. Det liksom stikker og iler litt nedover, og er ubehagelig. Livmoren gjennomgår store forandringer under graviditeten.


Mange kvinner er plaget av nyresteinlignende smerter på høyre side. Jeg er en år gammel kvinne, som har smerter i venstre side av underlivet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg