fredag 20. januar 2017

Hånd fot og munnsykdom engelsk

Hånd-, fot- og munnsykdom (også hånd-, fot- og munnsyke) er en menneskelig infeksjonssykdom som kjennetegnes av lette allmensymptomer og utslett på . Mente du Hånd-, fot- og munn sykdom? Hand-foot-and-mouth disease, ,else, Overview.

Hånd-, fot- og munnsykdom (HFMD) er en vanlig sykdom hos barn som . Hånd-fot-og-munnsyke er ikke det samme som munn- og klovsyke (aphte epizootica) som er en svært smittsom sykdom hos tamme og ville . Symptomene på hånd-, fot- og munnsykdom er feber, og blemmer i munnen og under føttene. Hånd-, fot- og munnsykdom er en virusinfeksjon som gir blemmer i håndflatene, på føttene og i munnen.

Sykdommen smitter lett og er vanligst på våren og . Hånd-,fot- og munnsykdom er en virusinfeksjon med utslett i munn, hender og fotsåler. Den forekommer først og fremst hos barn under år, er svært smittsom . Hån fot og munnsykdom er en ikke sjelden sykdom som forårsakes av et virus. Sykdommen er ganske uskyldig og går som regel over av seg . På en engelsk side på internett har jeg sett i et forum at flere har opplevd dette etter hån fot og . Informasjon om rsak, symptomer og behandling av hnd fot og munnsykdom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg