søndag 22. januar 2017

Virusinfeksjon i halsen

En virusinfeksjon i halsen kan man blant annet få av de samme virus som gir forkjølelse og det viruset som gir kyssesyken (Epstein-Barr virus.) Smitten skjer dels . Forskjellige tilstander hvor svelget og halsen er irritert, kan gi vondt i halsen og. Halsinfeksjon skyldes virus eller bakterier som gir irritasjon i halsen.

Var hos lege og fikk beskjed om at det sannsynligvis var virus. I hele 20så langt har jeg slitt med vondt i halsen, jeg har vært hos legen 3 . Resten har et bredt utvalg av infeksjoner med virus eller bakterier som ikke skal . Kald drikke og is kan virke lindrende på sår hals.

Akutt faryngitt er som regel forårsaket av en virusinfeksjon. Vanlige symptomer er moderat sårhet i halsen, verst om morgenen, men den bedrer . De aller fleste tilfeller av sår og vond hals, krever ikke behandling. Dette er en virusinfeksjon og den er mest vanlig for barn frem til 15-årsalderen. Hei jeg har vert hatt virusinfeksjon i måneder, og har blitt nsten frisk men så tar jeg meg en.


Din historie tyder på at det er snakk om en virusinfeksjon i halsen. Sykdommen kan skyldes virus eller bakterier. Hovne mandler (eventuelt med gul-hvitt pussbelegg); Hovne lymfeknuter på halsen; Hodepine.


Leger skriver fortsatt ut for mye antibiotika mot halsinfeksjoner, mener norsk professor.

Ved sår og vond hals er ofte virus synderen, ikke streptokokkbakterier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg