tirsdag 10. januar 2017

Tattoo krem

Vi i Sabelink Tattoo tar ikke ansvar for eventuelle konsekvenser du måtte pådra deg dersom. Vask tatoveringen først, ikke smør med krem før du har på plast. Riktig krem er del av riktig etterbehandling.

Spenol er en krem med kun fukt og null fett, den tørker så fort inn at når den påføres sår, tørken . Hei, når jeg tok min tatovering fikk jeg beskjed om å smøre med en uparfymert fet krem. Så a-krem er fult brukanes, brukte selv spenol. Helosan; Bepanthen; A-krem; Ren Aloe vera; Dersom du tidligere har brukt andre kremer, konsulter med tatovøren først.

Smør tatoveringen med et tynt lag Helosan, Bepanthen eller annen krem egnet for tatovering. Ikke bruk for mye krem, da risikerer du å få utslett. Tror den heter tattoo after care, og kan nok kjøpes på apoteket.


Har nylig tatt en tattoo i utlandet å kremen jeg fikk heter quick magic tattoo . Tatovering - etterbehandling - samletrådinnlegg14. Tatovering - dør av bekymring her, HJELP! Han som tatoverte meg anbefalte den kremen han brukte og sa at vi skulle ta den på tatoveringen ganger om dagen i to dager.


Jeg bruker en krem nå, for å bli kvitt en tatovering. Moderne tatoveringer er laget med elektrisk tattoo maskin.

ProFade er en tatovering fjerning krem for å fjerne gamle og ubehagelig tatoveringer eller . Tattoo fjerning krem ​​kan være det beste alternativet for folk som har angrer litt tats. Heldigvis er det nye produkter på markedet som er billig og svært effektiv. Samme kvelden som tatoveringen ble tatt, vask den forsiktig med en mild uparfymert såpe eller godt utvannet grønnsåpe.


Skyll av alt av overflødig krem, væske, . Tatoveringen skal helst lufttørke etter at du har dusjet. Hvis dette ikke er mulig, så bruk et mykt håndkle til å tørke tatoveringen me og da skal du bare klappe . Faaborg Tattoo Aftercare Cream er spesielt utviklet for å ta vare på nye tatoveringer. Smør tatoveringen med antiseptisk fuktighetskrem uten parfyme ( F.eks Helosan) Bruk KUN et tynt lag med krem.


DinSide Helse har snakket med de som selger kremen i Norge, i tillegg til en hudlege. Ronja Trollvika ved Tattoo Bort forklarer hva som skjer. Tatovering lammende krem ​​kan brukes for en rekke forskjellige formål. Det kan redusere smerter forbundet med valgfag og kosmetisk tatovering, piercing og . Easytattoo krem do tatuażu to specjalnie zaprojektowany hypoalergiczny krem do pielęgnacji tatuaży.


Zalety kremu: specyficzna formuła stworzona przez . Zestaw TATTOO krem 50ml + żel 125ml Easytattoo (5112135590).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg