tirsdag 17. januar 2017

Rød flekk med hvit ring rundt

Flekker er helt røde med svak hvit ring rundt. Hun har en stor flekk i baken som klør, ellers klør de ikke. Hun har ikke feber, er litt forkjølet, men .

HVIT RING: En halo nevus er en føflekk med en hvit ring rundt seg. Føflekken i midten av flekken er sjelden ondartet. Perioral dermatitt: Utslett rundt munn og hake.


Jeg merket i dag rundt 19:tiden at jeg var litt rød på venstre låret mitt. Flere forhold kan føre til en rød og hvit utslett; i hvert tilfelle, kunne hvitheten har en. En av de første kveldene fikk jeg en hissig, rø rund flekk, ca cm i. Rødt og tilsynelatende hissig, litt hovent i en ring rundt. Grunnen til at det er blekt i midten kan skyldes at alle forsvarscellene (de hvite blodlegemene) . Den svermer i stort antall rundt hus og frittstående løvtrær. En Halo nevus er en føflekk med en hvit ring rundt seg.


I neste stadie forsvinner føflekken, og man er etterlatt med en hvit flekk. Elveblest er et utslett utløst av allergi, og det er svært kløende og flytter seg rundt på kroppen. De er røde, litt blemmete på en måte (ikke væskefylte) og det er en hvit ring rundt de røde prikkene.

De er værst på rumpa, går nedover lårene . I denne prosessen vil det oppstå en hvit ring rundt føflekken, fordi også. Lakserøde flekker i midten av pannen forsvinner ofte spontant, men ellers vil disse. Medlem; Pip; 24459Innlegg: Skrevet January 20- 20:40.


Elveblest er røde prikker (hovne) med hvit ring rundt. Mange får et hvitt område rundt en føflekk som er i ferd med å miste sin farge. Derved oppstår det en hvit ring som gir anledning til navnet halo nevus.


Vi er akkurat kommet hjem fra to uker i Egypt, mens vi var der fikk han røde prikker, de var helt glatte med en hvit ring rundt. Utslett finnes også i nakken, på overkroppen, i lyskene og rundt kjønnsorganene. Kan sees i avføringen som små hvite mark. Symptomene begynner ofte som en rød flekk med gule skorper som utvikler seg til en pussfylt . Tilstanden er karakterisert ved et kløende utslett som har form av en rød ring med.


Denne formen er vanligst hos barn og medfører røde, kløende flekker i . Et av de godt kjente tegnene på at du er smittet er den karakteristiske røde ringen som oppstår på huden rundt bittstedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg