fredag 7. april 2017

Banan smoothie oppskrift

Lag smoothie med yoghurt og banan som basis og varier med ulike frukt og bær etter smak og behag. En smoothie som passer utmerket både før og etter trening. Banan gir deg karbohydrater som gir rask energi til kroppen. En frisk og utrolig god smoothie med blåbær og banan og som strutter av sunnhet. En søt, frisk og veldig populær smoothie proppfull av smak fra jordbær.


En deilig og forfriskende smoothie med revet eple, banan og tilsmakt med saft fra lime. Om du ønsker, kan du lage isbitene av eplejuice.

Her finner du gode og sunne oppskrifter og tips om diverse drikker som smoothies og juicer. Hvis du ønsker en tynnere smoothie kan du tilsette mer melk. VI gir deg tips til den perfekte smoothie og en rekke oppskrifter. Banan, yoghurt og isbiter gjør konsistensen tykkere.


Oppskrift på en enkel og velsmakende smoothie med smak av jordbær og banan. Banan-smoothie oppskrift, med 7kalorier, g fett, 1g karbo, g protein, og som koster Kr pr 1gram. Om du prøver deg uten oppskrift, så pass på ikke å bruke for mange ingredienser i en smoothie.


Mos cultura og frosne bananskiver i en foodprocessor og hell i glass. Banana Milkshake er godt og lett å lage som bare det!

Ha bananer, melk, vaniljesukker og vaniljeiskrem i en blender. Den gjør at smoothien får en fin konsistens og naturlig sødme. For jeg synes det er altfor mange avanserte smoothie-oppskrifter. Plei trette muskler etter et ei god treningsøkt og unn deg selv en frisk banansmoothie. A collection of Chiquita banana smoothie recipes.


Oppskrift: Smoothie med kakao, banan og kaffe. Mango- og banansmoothie mango banan l yoghurt, naturell eller med frukt, melon eller multe, for eksempel. Her har dere en frisk start på dagen; Mango- og banansmoothie Ha alle ingrediense i en blender,. Smoothien din kan bli et fullverdig målti om du har i mer enn frukt og bær.


Ha gjerne litt yoghurt i smoothien, så smaker den bedre og metter også litt lengre i magen. Få dagens oppskrift rett inn i innboksen! Dette er en engelsk oppskrift fra den utrolige fine River Cottage serien som i mange år har gått . Blend alle ingredienserne, undtagen honning, til en ensartet masse. Smag smoothien til med honningen, og servér i høje glas.


Oppskrifter på drikke fra Allergikokken, med f. Første konkurranseoppskrift er det Therese Kästel Bergesen fra Fyllingsdalen som står for. Tilsett banan og dypfryste bær eller frukter. Oppskriften har vanskelighetsgrad enkel og lages på over minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg