mandag 24. april 2017

Hva er shea butter

Shea smør, også kjent som Shea nut butter, er en naturlig forekommende fett finnes i frukt Shea trær. Smøret trekkes ut ved hjelp av knusing eller koking. Shea smør, også kjent som shea mutter smør, er et naturlig forekommende fett som finnes i frukten av shea trær.

Smøret ekstraheres ved hjelp av knusing eller . Vi har både Body Butter og Hårkur som inneholder Shea Butter. De fleste har nok hørt om dette før, men det er mange som ikke heeelt vet hva . Bruker du uraffinert (økologisk) sheasmør, kan du bruke sheasmøret daglig.

Shea smør er et populært stoff som blir innlemmet i mange hud og ansikt omsorg produkter som selges på markedet i dag. Sheabutter har vært brukt i Vest-Afrika i flere tusen år, for mat, behandling av ulike hudproblemer som tørr hu eksem, små skrammer i hu beskyttelse mot sol . Shea butter er en av mine favorittingredienser som jeg bruker i mange av de produktene jeg lager. Kjøp L'Occitane 1 Shea Butter hos Vitusapotek. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter.


Shea smør gir rikelig med meget gode egenskaper for hudpleie. Det er derfor det har blitt en naturlig ingrediens mye brukt i kosmetikk. I tillegg inneholder uraffinert shea butter vitamin A, E og F, noe som bidrar til å opprettholde huden og holde det klart. Vitamin F også, funnet i uraffinert shea .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg