fredag 21. april 2017

Stor mage stort barn

Det der kommer nok an på øyet som ser og det trenger heller ikke være en sammenheng mellom stor mage og stort barn. Stort barn ved stor mage selv om man ikke har gått opp så mye. Gravid › Gravidhelse › Stor mage - stor baby?

Så en stor mage trenger ikke bety at du får en voldsomt stor baby. Stor vekst av magen kan også skyldes tvillinger eller trillinger, men i våre dager. Vanligvis er dette helt ufarlig, men av og til kan et stort barn bli et problem ved . En vanlig engstelse er redselen for å føde et veldig stort barn, men er. Før fødsel: Ingen ante hvor stor babyen i magen til Malin virkelig var. Eller har nån av er som haft stora magar ändå.


Nån som fått stort barn trots ganska liten mage? Hur känns det ifall man bär på ett stort barn? Stor mage, stor baby og liten mage, liten baby?


Liten mage, stor baby (cm og kg) her i gården. Stor baby i magen - Graviditet, spedbarn og babytiden. Stort vekstavvik hos foster - Graviditet, spedbarn og. Stort barn spør eksperten - altformamma. Jeg er snart uker på vei og har stor og plagsom mage.


Noen som har blitt satt igang pga at babyen var stor? Fikk en jente på kg forrige gang og venter nå en gutt. Det er ikke alltid slik at stor mage, betyr stor baby, selv om det ofte er en.


Malin gjorde, kan i verste fall føre til . Jeg har i dag vært til kontroll hos jordmor, er i uke 36. Symfyse-fundusmålet mitt har vært høyt en god stund nå, ligger på grensa av det som er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg