fredag 14. april 2017

Clearblue eggløsningstest to streker

Det står i bruksanvisningen at noen KANSKJE får èn eller to streker på testpinnen. Videre at en IKKE skal se på de, men på det digitale vinduet. Når du bruker digitale eggløsningstester slik som den fra ClearBlue, så skal du ikke se på strekene inne i testpinnen!

Første gang jeg har tatt eggløsningstest idag, satt inn testpinna, å kom en runding på displayet (altså ikke eggløsning) men da jeg tok ut . ClearBlue eggløsningstest - SnartGravid Møteplassenforum. Diskusjoner › Syklusen › EggløsningBufretLignende14. Har du sjekket strekene på den, når du drar ut pinnen, om det er stor forskjell?

Strek på clearblue ditital eggløsningstestinnlegg23. Svak strek på el-test idag-hvor lang tid før el? CB fertilitetsmonitor vs cb eggløsningstestinnlegg4. To sterke streker er så vidt jeg har forstått = positiv eggløsningstest. Sendte inn testen til clearblue for testing og de mener den virket som den . Clearblue Digital eggløsningstest registrerer økningen av luteiniserende.


Kan eggeløsningstest fra clearblue påvise graviditet? Jo, eggløsningstester reagerer på begge hormonene.

Eggløsningstester forteller deg når eggløsningen er like ved å komme, og hjelper deg. I motsetning til graviditetstester betyr ikke to streker at testen er positiv. Jeg tok en slik eggløsningstest (strips, som jeg har bestilt over nettet), det kom opp streker, men test streken var noe svakere enn kontroll streken.


Den mnd jeg ble gravid nå sist brukte jeg Clearblue sin digitale. Imidlertid er det gjerne TO streker på testpinnen tas ut fra den digitale. Clearblue har lansert en digital eggløsningstest også, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg