fredag 7. april 2017

Senebetennelse fot

Senebetennelse kan være svært smertefullt og vanskelig å bli kvitt. Senebetennelse er en betennelsesreaksjon i en sene. Senebetennelse er kroppens måte å forsvare mot overbelastning.

Senebetennelse kan være vondt og ubehagelig. Jeg har i de siste ukene fått mer og mer vondt under fotsålene, akkurat der helen slutter og går over til et mykere felt. Typiske symptomer ved betennelse i foten er lokal hevelse, rødlig irritert hud og smerte ved.


Populær artikkel: – Er det seneBETENNELSE eller seneSKADE?

Totalt er det elleve muskler i leggen der senen passerer ankelen på sin vei ut i foten. Avhengig av hvilken muskel og sene som er overbelastet, kan det oppstå . Senebetennelse oppstår som regel av uvant eller langvarige gjentagende bevegelser. Senebetennelse blir brukt som betegnelse på smertefulle tilstander i de større. Var til lege i går pga vondt i ene foten. Leg mistenkte tretthetsbrud så var til røntgen i dag, men legen der . Senebetennelse skyldes som regel en gjentagende bevegelse som skaper irritasjon inne i senen.


Har hatt dette i minst år, det kan vere bra i månedsvis og så ordentlig vondt i månedsvis. Det er ledsaget av smerter i bakre tibial sene og er vanlig hos idrettsutøvere og de som . Hælsmerter er en svært utbredt årsak til smerter i foten. En senebetennelse er en akutt reaksjon i sene og muskel som resultat av overbelastning eller . Musklene er festet til skjelettet ved hjelp av sener.


Når musklene trekker seg sammen kan knoklene bli utsatt for store krefter og senene må . Foot senebetennelse er en betennelse i sener i foten. Det er ledsaget av smerter i bakre tibial sene og er vanlig hos idrettsutøvere og de som gjennomgår store .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg