onsdag 12. april 2017

Gravid treg mage tidlig

Sliter med ganske hard mage, og er bare uker på vei. Har i utgangspunktet naturlig treg fordøyelse, og til vanlig pleier jeg å drikke masse . Vanlig med verk i korsryggen og murringer.

A10490BufretLignendeForstoppelse og treg mage er en vanlig plage hos gravide. Treg mage og forstoppelse kan oppstå allerede tidlig under graviditeten. Er det normalt så tidlig i et svangerskap?


Og ikke minst dette med treg mage, er det normalt at det kommer så tidlig i svangerskapet?

Forum › Fellesforum › AnonymforumBufret23. Jeg fikk hard mage før jeg visste jeg var gravid. Er nå uker, og plages fortsatt med treg mage. Noe som har hjulpet meg er å ha en spiseskje . Det er helt normalt å ha treg mage i graviditeten.


Her får du noen gode råd fra jordmor om hvordan du kan forebygge treg mage og forstoppelse, samt lindre . Omtrent av gravide kvinner er plaget av kvalme tidlig i svangerskapet og. Har du ømme bryster, uteblitt menstruasjon, kvalme, treg mage, sult, tretthet, tisser du ofte? Her er oversikten over de vanligste tegnene på at du er gravid. Dette kommer også ganske tidlig etter befruktningen.


Jeg er gravid i uke og har slitt med hard mage og hemoroider siden jeg ble. Er uker på vei og sliter med treg mage i perioder. Etter at mensen uteble (testa positivt før den tid) kom trøttheten . På engelsk kalles det morning sickness fordi kvalmen ofte er verst tidlig på dagen.


Treg mage og forstoppelse ​er noe mange gravide opplever.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg