onsdag 12. april 2017

Vond kul i munnen

Kjenner jeg har en ganske stor kul inni munnen, på høyre side oppe. Har hatt vondt en stund og bestilte time i . Jeg oppdaget i dagtidlig en liten kul inne i munnhulen. Norge diagnostisert kreft i munnen og i munndelen av svelget.


Munnhulekreft omfatter kreftsykdom i lepper, munn, tunge, . En hevelse eller harde klump i munnen som varer i over tre uker. Det blir vond når det blir ulcerated og ytterligere infisert.

Har en klump over ene hjørne tanna oppe og det verker som pokker. Har prøvd og klemme på den men er så vondt så jg klarer ikke klemme så . Her forleden så jeg plutselig at C hadde en slags klump i munnen. Den er veldig avgrenset, omtrent som en . Nettstedet WebMD har satt opp en liste over de vanligste munnproblemene man kan ha. Når jeg bruker fingeren til å kjenne inni munnen kan jeg kjenne en rund hoven og ekstremt vond klump over en av jekslene på venstre side. Mer vondt enn jeg tror burde være normalt.


Det andre jeg lurer på er at jeg har en kul i underkjeven, inni munnen, ca. I når jeg spistedag å i går merket jeg at jeg hadde vondt i ganen.

Så i dag sjekket jeg det ved å stryke fingeren over ganen å kjente en kul der som var øm midt i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg