mandag 10. april 2017

Betennelse i huden kviser

Derfor får du store, underjordiske kviser, og slik blir du kvitt dem. Dette skjer når betennelsen i talgkjertelen oppstår dypere ned i huden og . Ikke klem på kvisene - dette kan gi arr og mer betennelse.

Kviser (acne) oppstår ved betennelse i talgkjertlene. Betennelsen kommer i store talgkjertler på grunn av uorden i den normale bakteriefloraen og et kraftig . Dette prøver huden egentlig å fortelle deg. Rosacea er en vanlig, varig hudlidelse, med kronisk betennelse i huden i ansiktet.

Opphopet talg brytes ned av hudbakterien Propionebacterium acnes, dette fører til en lokal betennelse i huden, altså en kvise. Når huden blir rø hoven og varm der kvisen er, er dette et tegn på at det er en betennelse i huden, som kroppen forsøker å reparere. Her er det snakk om store, betente kviser som ligger under huden og som er fulle av væske. Når cyster oppstår må de ofte tømmes hos lege, . Benzoylperoxid er et reseptfritt alternativ til behandling av kviser.


Virkestoffene motvirker bakterier i huden, demper betennelse og har også en viss effekt på . Kviser skyldes betennelse i hudens talgkjertler. Dannelsen av en kvise starter med at talgkjertelen blir tett. Dersom det ikke blir betennelse, blir dette en sort prikk .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg