tirsdag 11. april 2017

Solbrent kjerringråd

Man kan bli solbrent både gjennom solarium og nat. Disse kjerringrådene bør du styre unna. SOLHATT: Husk alltid å bruke en solhatt for å beskytte både hodebunnen og huden.


Skulle du likevel bli solbrent kan du alltid bruke tipsene . Sjekk hvorfor du blir solbrent og hvordan du kan lindre smerten. Kjerringråd er basert på å få kjølt ned huden så raskt som mulig. Honning på skrubbsår og ketsjup på den solbrente huden er bare noen av.

Her er et knippe kjerringråd for deg som liker å være på stranda:. Kategoriarkiv: Kjerringråd og hjemmekurer. KJERRINGRÅD: Her er de beste rådene for å lindre solbrenthet med ting fra kjøkkenet.


God solbeskyttelse er derfor viktig, men er skaden først skjedd kan det lindre med kjølende og fuktgivende produkter. Her får du gode råd og tips ved solbrent . Avkjøl med kaldt vann i minutter, deretter i lunkent vann i 25-minutter. Hvordan unngå solforbrenning, solbrenthet og solstikk - Aktiv i Oslo gir deg nyttige tips for sommeren.


Her gir Miriam Wicklund en rekke gode tips og kjerringråd for hvordan vi med enkle midler kan lindre sommerplager som solbrenthet og insektbitt! Man kan også legge persille og hvitløk på stikkstedet.

Salvie Hvitløk Solbrent : Et kjerringråd er å legge et . Har du brannsår eller brennmerker kan du knekke av en liten bit av en av stilkene og smøre kremen over sår eller brennmerker. Ikke dersom du er solbrent i tillegg -vil da svi)Har ikke vært plaget med . Kom over dette tipset på Pinterest og ville dele det med dere. Solbrenthet er aldri godt og det bør selvsagt unngås i det lengste, men om uhellet . Det finnes mange kjerringråd som har bevist effekt og som hjelper med. Femelle har funnet frem noen gode kjerringråd som skal hjelpe mot nettopp solbrenthet. Bruk aldri brannsår-salver eller gamle kjerringråd - vann er det eneste riktige.


I verste fall kan kjerringråd også gjøre lidelsen verre. Tomater inneholder lykpoen som kan beskytte og reparere solbrent hud. Ble du så glad da påskesolen titten frem, at du glemte å smøre deg? Fortvil ikke – her er ekspertens beste tips til deg som er solbrent.


I tre ulike bøker er de beste kjerringrådene mot ulike plager samlet. Utviklet og samlet igjennom folketradisjon og alternativ medisin, utprøvd av . Et godt kjerringråd hvis du er blitt solbrent eller fått soleksem, er å så sette huden inn med fersk tomat. Tar det tid å få tak i hydrokortison- og fuktighetskremer, kan solforbrenningen lindres med et av de mange kjerringråd som finnes mot solforbrenning, som for . Visste du at det er lett å dele dine beste kjerringråd med andre?


Når du legger ut et kjerringråd på Kjerringrad. Solbrent - kjerringråd Å være solbrent er ikke en behagelig tilværelse. Man kan bli solbrent både gjennom solarium og naturlig soling.


Et annet kjerringråd hun sverger til er kefir eller annen syrnet melk, som inneholder de gode melkesyrebakteriene, på solbrent hud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg