fredag 7. april 2017

Vekt høyde

Test din vekt i forhold til normalområdet og få skreddersydde dagsmenyer. Fyll ut høyde og vekt og regn ut din BMI. BMI er en formel som viser balansen mellom høyde og vekt.

Det indikerer om en person er over- eller undervektig eller har normal vekt. Før inn vekt og høyde og klikk 'Beregn' for å beregne KMI. Gutters høyde og vekt i forhold til alder.


Høyde og vekt i tabell beregnet ut fra en eldre skandinavisk undersøkelse.

Jenters høyde og vekt i forhold til alder. Tabellen bør ikke brukes helt ukritisk; kvinnelige langdistanseløpere ligger ofte på - nivå, mens mannlige bodybuildere ofte ligger på . En person som veier kilo og er 1cm høy vil . Denne tabellen angir middelvekten for menn og kvinner i . BMI står for kroppsmasseindeks (engelsk Body Mass Index) og gir et mål for mengden kroppsfett. Rett da oppmerksomheten mot vektendringer i vurdering av ernæringsstatus.


Egenrapportert høyde, vekt og svømmeferdighet for sesjonspliktige, etter fylke. Gjennomsnittshøyde, cm, Gjennomsnittsvekt, kg, Pst.

Mange av oss har rett vekt i forhold til vårt høyde uten å være klar over det. Eller hvilken vekt bør du ta sikte på å oppnå? Du kan se på kurvene eller tabellene nederst i artikkelen hva som er normal høyde og vekt ut fra alder. Vekt og høyde satt opp mot hverandre tyder på at verken feit eller lubben er riktige ord å bruke.


Det er en helt grei vekt, og det gjør ingenting om du går opp . Hva er normal vekt for en 13-åring med en høyde på 1cm ? Jeg veier kg, år er 1cm høy. Sammenligner jeg meg med storesøstra mi, som er . For større barn og unge benyttes blant annet IOTFs kurver for å vurdere kroppsmasseindeks, vekt og høyde hos barn og unge mellom og 18 . Alder, vekt, høyde, mål :D Så at det var flere som var interessert i å legge inn alder, vekt, høyde, mål og hvor mange kilo man ønsker å gå ned. Hvordan vekten er fordelt på muskler, fett og benbygging gir ikke utslag på kroppsmasseindeksen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg