mandag 17. april 2017

Paracet barn virketid

Datteren min fikk plutselig feber på 3 jeg gav 2mg med paracetamol med stikkpille. BufretLignendeVed HØY FEBER bør du vekke barnet et par ganger i løpet av natten. Det finnes som stikkpiller, mikstur og tabletter. Feber er et vanlig symptom hos barn, men ikke en sykdom i seg selv.


Paracetamol virker febernedsettende ved å påvirke det termoregulatoriske senteret i . Står i felleskatalogen at hvis man tar paracet peroralt (altså at man svelger den). Men, har opplevd flere ganger at barna mine ikke har hatt full . Kan jeg kombinere paracet stikkpille og flytende ibux ved høy. Hvor lang tid tar det før Ery Max virker? BufretBiotilgjengeligheten av paracetamol stikkpiller er i gjennomsnitt kun halvparten av den orale biotilgjengeligheten hos eldre barn, men den er svært variabel, . Paracetamol 2mg, mannitol, aspartam, hjelpestoffer.


Barn kg anbefales Paracet 5mg tabletter . I motsetning til acetylsalisylsyre og NSAID påvirker ikke paracetamol. Virkestoff: paracetamol Paracetamol er virkestoffet i: Pamol, Panodil, Paracet, Paracetamol, Pinex PASIENTINFORMASJON. Paracet 250mg stikkpiller 18mndr-9år 10stk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg