onsdag 19. april 2017

Vondt i halsen kjerringråd

Vondt i halsen kan være så ille at man får problemer med å svelge. Man kan til og med få feber og hoste av det. Her er det en del tips og kjerringråd mot vondt i .

Trenger du kjerringrå tips og hjelp om sår hals, hoste samt sår hals, forkjølelse, vond hals, stemmeløshet, hovne mandler eller vondt i . Vondt i halsen kan oppleves som svært ubehagelig, men det er som. Kjenner du at en influensa er på vei, har sår hals eller er forkjølet, kan du forsøke disse. KJERRINGRÅD mot influensa, forkjølelse og sår hals.

Vær oppmerksom på at flere av disse tipsene er såkalte kjerringråd. Hvis du har alvorlig vondt i halsen eller har hatt det i lang ti bør du heller . Jeg har så vondt i halsen idag og våknet potte-tett. Her kommer et tips som jeg har fått av min gamle fastlege, som er glad i kjerringråd. Her er fire tips for å lindre eller bli kvitt vondt i halsen. Sår hals kan være det første tegnet på en forkjølelse, og tilstanden vil . Jeg våknet tidlig i morges med utrolig vondt i halsen når jeg svelger, bare på venstre side.


Gjør også vondt i venstre øre når jeg svelger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg