fredag 14. april 2017

Verk i magen

Vi skiller vanligvis mellom akutte og kroniske magesmerter. Alle som opplever akutt innsettende sterke smerter – enten fra brystet eller buken – bør raskt . Funksjonell dyspepsi er en tilstand karakterisert ved gjentatte episoder eller kroniske plager med ubehag fra øvre del av magen. Smerter i øvre høyre del av magen kommer ofte fra lever og galleveier, smerter i midten øverst i magen ofte fra magesekken, smerter nedad på . Symptomer: Kramper i sentrum av magen som kommer i bølger. Symptomer: Krampeaktige smerter nederst i magen, som avtar hvis du går . Har du smerter nedover mot høyre side av magen?


Det kan være omgangssyke, eller det kan være et tegn på at magen er gått i stå. BufretLignendeStort sett skyldes smerter i magen for mye luft. Men om smertene er kraftige kan det være tegn på en mer alvorlig tilstand. Med vondt i magen mener de fleste egentlig smerter som har med tarmsystemet å gjøre. Tarmene har ikke smertesans slik som huden vår har, . Så fikk Amanda (20) vite at hun hadde uhelbredelig kreft.


Fikk beskjed om at hun kunne dø før jul i fjor. En av fem nordmenn sliter med mageproblemer uten å vite hvorfor. De fleste har mage- tarmproblemer fra tid til annen, for eksempel luftplager, treg mage, diaré eller halsbrann.

Her finner du informasjon om plagene og gode råd . Smerter i magen kan ha svært mange potensielle årsaker. Stedet smertene befinner seg kan hjelpe på å bestemme mulige diagnoser, men er . Når jeg legger meg har jeg ikke vondt i magen, men våkner plutselig med vondt i. Smertene sitter i ryggen ved lungene det verker konstant og er vondt når jeg . Jeg har vært plaget med verk i magen i årevis. For år siden var jeg akutt innlagt med magesår.


Er veldig bekymret siden jeg har hatt vondt i magen i tre dager i strekk nå. Allmenntilstanden er helt fin, men i perioder verker jeg mye i magen. Sykdommen gjør at man får vondt og føler ubehag øverst i magen. Flere symptomer kan sammenkobles med sykdommen, for eksempel verk og brennende . Hei, for ca en måned siden begynte jeg å merke et ubehag til venstre i magen, i området bak og under de nederste ribbeina . Jeg verker i magen, høyre side ved navlen. Jeg har veldig sterke magesmerter i nedre del av magen.


Tenker på ubehag øverst i ytterkant på livmoren. Husker jeg hadde slikt sist gang og, men synes det er . Når jeg spiser litt fet mat og eller chips etc. Får da kraftig diare og er øm i øvre del av mag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg