fredag 14. april 2017

Bli fort gravid

I boken ”På vei” skriver Gro Nylander at av par vil lykkes i å bli gravide. Har man mye sex, øker det lysten også, og dette stimulerer igjen . Ifølge Medisinsk fødselsregister ble det i 20født flest barn i juli og august måned.

Hvordan bli gravid fort og enkelt uten stress og mas. For mange par tar det lang tid å bli gravid. På internett vil man finne mange råd og tips om hvordan bli gravid raskt. Det er mange som tilbyr sine råd og tjenester innenfor dette temaet .

Kanskje er du bare veldig ivrig etter å bli gravi eller du vil at barnet skal bli født til på et bestemt tidspunkt. Uansett, er det flere ting du kan gjøre for å bli gravid fort, og muligheten for å bli gravid når du selv ønsker det. Hvor fort og lett du blir gravid vil komme an på en rekke ulike faktorer. Noen av dem er helt eller delvis utenfor din kontroll, for eksempel din . Er du sååå klar for å bli gravi men vet ikke når du skal slå til? Det er faktisk et par triks som kan være verdt å forsøke . Men først og fremst må man bli gravi og når man først har bestemt seg ønsker.


Nå er det kanskje lett for meg å si, som ble gravid veldig fort. Bare en av fire lykkes i å bli gravide den første måneden de prøver.

Visste du at det er flere ting man selv kan gjøre for å øke sjansen for å bli gravid? Det er mye som skal klaffe for å bli gravid. Dersom du er på søken etter tips til hvordan du blir gravid er du på rett sted - Spiren Fertilitetsklinikk. Jeg er litt nysgjerring på hva slags kjerringråd eller mere seriøse tips folk har til hvordan man blir gravid fortere? Og skal man bli planlagt gravi vil man gjerne at det skal skje så fort som mulig.


Det er bare noen få dager i måneden det er mulig å bli gravid. Evnen til å bli gravid faller med økende alder. Norske kvinner er stadig eldre når de føder sitt første barn, og får dermed færre fruktbare år til . I begynnelsen når man prøver å lage barn er det med litt skrekkblandet fryd for mange, og stort sett ganske gøy. Hvor lenge kan p-pille hormonene være i kroppen?


Hver uke hjelper vi par med å bli gravid. Enten med enkle råd og tips til hvordan bli gravid selv, eller ved hjelp av avansert prøverørsteknologi. Jeg ble ikkje planlagt gravi glemte bare en pille :-) så du kan nok bli gravid ganske fort etter du har sluttet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg