onsdag 26. april 2017

Solgruppen

Reiseglede, trygghet, trivsel og fellesskap. Se vår informasjonsfilm og bli kjent med Solgruppen . Kort- og langtidsferie, treningsleire, gruppeturer.

Albir Azul Solgruppen tilbyr deg en fullt utstyrt leilighet med gratis Wi-Fi, klimaanlegg og tilgang til et utendørsbasseng. Kontaktinformasjon for Solgruppen AS Trondheim, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. I fjor arrangerte Solgruppen i Trondheim den første Festuken i Albir i Spania, med show, dans og moro.


Bok Cafe`n i Albir solgt til Solgruppen Arbeiderne er i full gang med å pusse opp lokalene.

I slutten av august er det åpning av Solgruppens nye . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Da vi fikk vite at Solgruppen er år fikk vi lyst til å snakke med daglig leder Bjørn Bekken om . I høst har Sol valgt å ha vann som en rød tråd i alt vi gjør. Her vil det legges ut relevante filmer og klipp fra Solgruppens arrangementer. Hovedfokus vil være på salg og markedsføring av egne . Da danseinstruktør Brigitte Aasebøstøl fra Hornindal i 20var i Albir med en gruppe norske seniordansere, fikk Solgruppen øynene opp for henne. Vi har mange spennende reiser I USA og Sør Amerika.


Alle turene har norske reiseledere og det kommer på lokale norske guider underveis. Solgruppen åpnet sitt kontor i Trondheim i 19og har reisende fra hele Norge. Solgruppen har spesialisert seg på trivsels- og langtidsferie til Spania, nærmere . Barna var ivrig og ville til skylanderskogen. Vi hadde med mat og kakao i sekken og gikk . Bli med i gruppen SOL - gruppen på Shareville og følg diskusjoner om aksjer, fond og andre verdipapir.


Adresse, Thomas Angells gate 2 70Trondheim.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg