onsdag 26. april 2017

Influensavaksine gravid 2016

Dette er et bilde av en gravid mage som undersøkes med stetoskop Influensavaksine anbefales blant . Vanlige spørsmål om influensa og influensavaksinasjon. Hvor farlig er det å få influensa når man er gravid? Inaktivert influensavaksine anbefales derfor til gravide i 2. Fant en annen tråd her inne om influensa vaksine, og ble ganske forskrekket. Det er ikke farlig å få influensa som gravi det er bare ubehagelig og upraktisk å ligge syk.


Bambino- Gift med forumet Aprillykke 2016.

Skal ta influensavaksinen i morgen - bivirkninger? Gravide skeptiske til influensavaksine - Babyverden. Mange gravide ønsker ikke å ta vaksine mot årets sesonginfluensa, selv om. Les bakgrunnen for FHIs anbefaling av influensavaksine til gravide.


Sofia og Noah toppet navnestatistikken i Danmark i 2016 . Folkehelseinstituttet har gått ut med en anbefaling om influensavaksinering av gravide. Gi meg gode argumenter for å ta influensavaksine som gravid! AnonymforuHvis du har argumenter mot så er jeg ikke interessert i . Noen gravide her som har tatt influensavaksine? Influensavaksine for gravide og utsatte barnaltformamma. Den trygge siden om svangerskap fødsel gravid gravide uke til uke.


For gravide og visse sykdomsgrupper kan det være farlig å få influensa. Gravide bør ta influensavaksine for å unngå at barnet får livslang sykdom som schizofreni. Det sier smittevernlege Dagfinn Haarr i Kristiansand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg