onsdag 5. april 2017

Hud og hår asker

Hos oss legger vi vekt på god faglig kunnskap og kreativitet. Vi er syv sprudlende og kreative frisører som jobber i hjertet av Asker.

Askers mest populære senter for hudpleie, make-up og negledesign. Vi jobber med de beste hudpleieseriene og har dyktige og fagutdannede terapeuter. Hår, styling, extension, vipper og bryn, hud og hudforbedring, voks-behandlinger,.


VELKOMMEN TIL AHEAD FRISØR VELVÆRE I ASKER.

Kontaktinformasjon for Asker Hud og Hår Ragnhild Mæle Roll Asker, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Hud- Og Kroppspleie - hudpleie, aromaterapi, fotpleie, hudpleiesalong, ansiktsmassasje, bareminerals,. Asker Hud og Velvære tilbyr hudpleie, ansiktspleie, massasje, fotpleie, voksing, vipper, bryn, Hudpleie med Velvære for hu kropp og sjel. Adresse: Asker Hud- og Hår, Ragnhilds Hudpleie Alfheim 13Asker Tlf: 99720543 . Før behandlingen starter smøres huden med ultralydgele, og laserhodet. Mørke kraftige hår og lys hud gir best resultater, men laseren innstilles etter hår og.


Asker Hud og Hår tilsendt gratis til din mobil fyller du inn ditt mobilnummer øverst på siden og trykker Send. Asker Hud- og Hår, Ragnhilds Hudpleie holder til på besøksadressen Alfheim 2 13Asker. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i .

Kalo er mild mot huden og hindrer dannelsen av sulfat i hårsekken. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Jeg har jobbet i hjemmesykepleien i år og er nå hud og fotpleier- og selvstendig . Information about Hår Asker, Strøket Asker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg