mandag 24. april 2017

Hvitløk øreverk

Enkelte foretrekker å pakke hvitløksbiten inn i tørkepapir, da hvitløk kan svi litt. Hvitløk er naturens antibiotika, og når man skjærer opp feddene,. Hvitløken suger ut masse guffe og er kjempeeffektiv!

Jeg var mye plaget med ørebetennelse når jeg var liten og det eneste som hjalp var når . Hvis du noen gang har hatt øreverk, så vet du at det er en veldig smertefull opplevelse. The Mayo Clinic sier at øreverk er et resultat av en . Har man øreverk kan man ta en hvitløkskapsel, stikke hull på den og dryppe innholdet inn i øret.

Legg en vattdott i øre for å holde det inni øret så lenge som . Skal først prøve å ta en hvitløk ved øret. Har du øreverk, anbefaler jeg at du ber noen ta dråper av olje i øret ditt. En rekke alternative løsninger kan brukes til å behandle øreverk og øre infeksjoner. En slik behandling medfører bruk av hvitløkolje.


Bruk løk eller hvitløk hvis du får ørebetennelse. I følge henne kan vi bruke løk eller hvitløk for å behandle ørebetennelse. Pakk inn en liten bit hvitløk i bittelitt gasbind . Alle som har hatt øreverk vet at det er en veldig smertefull opplevelse.

Hvitløk er en rik kilde til selen som stimulerer immunforsvaret og. Barn som plages med ørebetennelser, anbefaler vi å dryppe ørene med hvitløksolje: ta et fedd hvitløk i ½ dl olivenolje. Spikk til en avlang plugg som er bredest i den ene enden. Stikk den smale enden inn (ikke for langt) og sett et . Når man er plaget med bør brukes kroniske øreverk deretter mer effektive øreverk smertelindring naturlig hjemme rettsmidler. Mamma putter alltid hvitløk inn i ørene, båter altså, men har ikke prøvd.


Dette er også et av de helt typiske tegnene på øreverk. Ta et lite fedd hvitløk og kapp av tuppen og legg den inn i øret til barnet. Prøv å knuse noen fedd hvitløk sammens med salt, og smør det på baksiden av øret.


For at det skal sitte på plass må du bruke plaster e. Milde tilfeller kan behandles med noen hjemme rettsmidler for øreverk, mens. En annen metode er å legge litt hakket hvitløk og to eller tre dråper tea tree olje . Barn er vanligvis den mest utsatt for øreverk , men folk i alle aldre kan bli påvirket. Biskopens luke, også kjent som ajwain er en effektiv naturlig rette for øreverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg