onsdag 19. april 2017

Utslett rundt øynene og munnen

Et annet navn når det rammer nese og øyne er periorificial dermatitt. Det vil si utslett rundt kroppsåpninger som munn, nese og øyne. Selv om det først og fremst befinner seg rundt munnen, kan det også finnes rundt neseborene og eventuelt rundt øynene.

Informasjon om rsaker til utslett i ansiktet. Gir et kviseliknende utslett på hake, rundt munn, rundt nese og øyne. Utslettet kan også opptre rundt øynene og i uttalte tilfeller i større deler av ansiktet.


Men man skal helst være forsiktig med hydrokortison rundt øynene.

Jeg har noe som heter perioral dermatitt, det er eksem rundt munn og . Utslettet ble større og større og flyttet seg fra ene siden til andre siden. Utslettet oppstår rundt munnen og rundt øynene – ellers i ansiktet kan . Når man får perioral dermatitt blir man rø får knupper og kviser rundt munn, nese, øyne og i kinnene. Sykdommen er vanligst hos de med lys og følsom hud. Høsten både 201 20og 20har jeg blitt gradvis mer plaget av tørr hud særlig under munnen, leppene og rundt øynene. Utslettet ble større og større og flyttet seg fra ene siden til andre siden av.


Utslettet oppstår rundt munnen og rundt øynene og kan oppstå i . Seboreisk eksem (sebore) oppstår vanligvis i hudfolder, rundt munn og nese eller der.

Kortisonkrem frarådes å bruke rundt øynene, neseborene og munnen. Rød hud med med små røde nupper eller kviser rundt munn, på haken og av og til på kinnene og rundt øynene. Den kroniske formen karakteriseres av et kløende utslett. Perioral dermatitt er et kivselignende utslett rundt munnen, på haken og i blant oppover kinnene.


Trodde det var utslett, inntill legen sa at det faktisk var et eksem. Merker at eksem rundt munn og tørrhet rundt øynene minsker en hel masse da. Et hovent øye kan også være en type elveblest (Quinckeødem) - og.


Perioral dermatitt er små røde prikker rundt munnen, og av og til øyne. Det kan også føre til flassing fra neseroten og ned til munnviken, noe . Mange utslett som oppstår hos barn og spedbarm er ufarlige, plager ikke barnet, og. Utslett finnes også i nakken, på overkroppen, i lyskene og rundt kjønnsorganene. Inne i munnen, på innsiden av kinnet, kommer det fram små, hvite .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg