mandag 10. april 2017

Vitusapotek bygnes

Bygnes Senter, Fotvegen A 42Kopervik. Kontaktinformasjon for Vitusapotek Bygnes Kopervik, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Vitusapotek Bygnes, præsentation af sted og åpningstider.

Adresse, Fotvegen A, Bygnes Senter, 42Kopervik. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med mer enn 2apotek og 15medarbeidere.


Vi er glad i mennesker og liker å hjelpe, enten det dreier seg . Vitusapotek Bygnes er et apotek for nærmiljøet, og møter et bredt spekter av befolkningen. Dermed er klassiske apotekoppgaver som reseptekspedering, . Henvendelser om læreplasser skal gå til opplæringskontoret hvis bedriften er medlem. Se mer informasjon under fanen Lærefag . Ledige Vitusapotek Bygnes, Karmøy jobber i Kopervik på Indeed. All informasjon om Vitusapotek Bygnes, det offisielle utsalgsstedet for skjønnhetsprodukter fra La Roche-Posay i Kopervik.


Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med 1apotek og 15medarbeidere som liker å bruke sine faglige kunnskaper. Kundemøtet er det viktigste i vår hverdag. Vi søker derfor deg som er en dyktig farmasøyt og som trives med aktiv . Bedriften Vitusapotek Bygnes i Kopervik i Karmøy kommune driver innen bransjen.


Det er for tiden ingen ledige stillinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg