torsdag 6. oktober 2016

Astmatisk bronkitt barn

Akutt bronkitt opptrer overveiende hos barn under år, og varer oftest 1-uker. Akutt bronkitt gir ikke astma, men hvis barnet har astma og får akutt bronkitt, blir . Datteren min på snart mnd har fått astmatisk bronkitt.

Har hostet en uke, og vært skikkelig tett siden fredag, med mye slim, anstrengt pust og . Det typiske for astma er at trangheten i bronkiene kan oppheves ved at det tilføres medisiner . Det vanligste symptomet er hoste natt og dag. Hosten forverrer seg ved anstrengelse, og enkelte barn kan hoste til de brekker . Barn i alle aldre kan få sykdommen, men man kan også vokse den av seg. Bronkitt er en irritasjonsreaksjon i luftveiene.


Råd på nett om vanlige sykdommer hos barn. Astma er en luftveissykdom som er karakterisert av episodisk opptredende. Pusteproblemer behøver ikke nødvendigvis å skyldes astma, sier overlege Arve. Vi kaller sykdommen bronkiolitt når den rammer de minste barna, og bronkitt . Bronkitt - er den vanligste tiden luftveissykdom.


Avhengig av regulariteten og graden av betennelse og bronkitt symptomer manifesterer seg delt . Og han blir veldig lett forkjøla, om det har noe med astma bronkitten vet.

Det er veldig mange små barn som får astmasymptom når dei har ein . BufretLignendeVed bronkitt er vond hoste vanlig. Nesten alle tilfeller av akutt bronkitt skyldes en virusinfeksjon. Små barn som er dårlige, bør også vurderes av en lege. Det gjelder for eksempel astma, kronisk obstruktiv lungesykdom (KOLS) eller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg