onsdag 26. oktober 2016

Diabetes kokebok

Diabetesboka inneholder Oppskrifter på gode og lettlagede retter, og konkrete råd hvordan få et stabilt blodsukker. Boka passer for deg som har fått diabetes eller er i risikosonen for å få det, og for helsepersonell som arbeider med. Bokoversikt - Denne kokeboken henvender seg til pasienter med diabetes både type og og er tilrettelagt for norske forhold av en ernæringsfysiolog med .

Diabetsboka; spis riktig og bli frisk er en iformativ og lekker kokebok for deg som har fått diabetes, uansett type, eller er i faresonen for å få. Kostholdet er det viktigste grunnlaget for å ha et godt liv med diabetes. For å ha det bra, må man spise regelmessig og ha et balansert inntak av fett og . Fedon Lindberg mener kokeboka til regjeringen kan gi diabetes og være direkte farlig for mer enn hver tredje nordmann.

Alle mennesker skal kunne unne seg god mat. Derfor har vi laget en kokebok for deg som har. Du forbinder kanskje diabetesmat med mat som er kjedelig, smakløs, fri for fett og sukker? I denne kokeboka får du gode, moderne og . Diabetes kokeboka - gourmetmat med lite sukker og fett Sukk.


Diabetes eller sukkersyke skyldes mangel på hormonet insulin eller at. Denne boka er både en kokebok og en faktabok som inneholder .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg