mandag 17. oktober 2016

Klar for barn test

Send gjerne quizen til dine venner og sjekk om de er mer eller mindre klar for barn enn det du er! Testen - som forfatter Colin Falcone har kalt The Test For Future Parents - består av nivåer du må komme gjennom før du kan si deg klar til å . Det å velge å få barn er en stor og alvorlig avgjørelse som endrer mange ting i livet. Har du planer om å få barn, eller rett og slett bare vil se hvor voksen du er, så er dette testen for deg. Den biologiske klokka tikker og det rykker i hormonene? Men har du ti plass, penger og motivasjon?


Det finnes nok ikke et helt klart og tydelig tegn på at man er klar for barn, sier psykolog og parterapeut Eva Tryti. Mobillappen er en test som tar barnet ditt gjennom viktige temaer som spill, aldersgrenser, mobbing og grensesetting. Mammanett forsøker seg på en Er du klar for å få barn test. Gratulerer, du er klar for utfordringene et barn vil gi deg. Hvilket bilde passer til din personlighet?


Ta vår uhøytidelige test og sjekk om du er ferdig med å få barn. For noen måneder siden så var jeg så klar for tredjemann. Hva innebærer det å være følelesmessig klar til å bli gravid? At dere begge har lyst på barn - eller må flere ting være på plass? Test om barnet ditt er klar for et eget kort.


Ta testen for trygg bruk av bankkort for barn. Gjennomfør denne enkle testen før julehøytiden, for å se om du egentlig er. Julefeiring med mine, dine og våre barn, nye ekser og eks-svigers er ikke for pyser. Griseritesten Smør godt med peanøttsmør på sofaen og gardinene. VG Nett) DNA-testen viser at paret som har gjort rettslig krav på Baby er de rette foreldrene, nå har barnet endelig fått en identitet.


Test deg selv: Er du klar for barn Er du klar for bleier, gulping og nattevåk? Test: Måske er du og din mand klar til at kaste jer ud i en graviditet igen, men er det nu. Tag testen og bliv klogere på, hvor klar I er til en baby . Ikke lag høye lyder (dette ville vekket et barn).


Lån like mange små dyr som du har tenkt å få barn (geiter er best) og ta. Måske er du og din mand klar til at kaste jer ud i en graviditet igen, men er det det rigtige tidspunkt nu? Tag testen og bliv klogere på, hvor klar I .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg