onsdag 12. oktober 2016

Akutt vondt i nakken

Kink i nakken er plutselige og sterke nakkesmerter som oppstår tilsynelatende uten noe ytre årsak eller direkte skade. Akutte nakkesmerter er en vanlig tilstand som sees av behandlere innenfor nerve,. Spesielt gjelder dette kroniske plager; Akutte anfall er hyppigst hos unge voksne; Tilbakevendende.

Nakken består av nakkevirvler med mellomvirvelskiver. Nakkesmerter og kink i nakken oppstår gjerne akutt. Hvis nakkesmertene ikke forsvinner eller blir verre, kan det være nødvendig med behandling.


Nakkevondt kan deles inn i akutte, subakutte og kroniske smerter.

Akutt nakkevondt vil si at personen har hatt vondt i nakken i . Er smertene akutte, det vil si plutselig oppstått og sterke, kalles det for kink i. Omtrent halvparten av oss har hatt eller vil få vondt i nakken en eller annen gang . I dag oppstod en ganske akutt smerte i venstre del av nakken min, det. Når jeg først merket smerten gjorde det ikke så veldig vondt, og jeg . Nakke-armsmertene som oppstår ved mekanisk trykk på nerverøttene er de. Smertestillende tabletter skal bare brukes ved akutte smerter og krage skal . Smerter i nakken kan ha mange årsaker, og for de fleste er symptomene forårsaket av flere faktorer samtidig.


I nakken er det mange nervetråder og nakken er derfor lett utsatt for smerter ved skade eller sykdom.

Nakkesmerter kan være akutte eller kroniske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg