torsdag 20. oktober 2016

Rødt utslett på kroppen voksen

Utslett skyldes at huden reagerer på en påvirkning, enten det skyldes en. Også sykdomstilstander i huden selv eller sykdommer ellers i kroppen kan gi utslett. Røde hunder: Et lyserødt, småflekket utslett starter som regel i ansiktet og.

Hos voksne personer kan utslettet skyldes en infeksjon eller hudsykdom. Alle områder av kroppen kan imidlertid rammes, spesielt slimhinner. Utslettet er rød hevelser som blir større jo høyere opp på overkroppen. Det er lett kløe, spes på kvelden, klør .

Et utbrudd kommer plutselig og varer som . Utslett over hele kroppen er en av de vanligste problemene som ses av våre hudleger. Lichen planus: Kløende hudsykdom som gir rød-lilla flekker med fine hvite linjer i overflaten. Informasjon om tilstander som kan gi kle og utslett i huden. Lichen planus: Kløende hudlidelse der man får kløende røde og lilla prikker i huden. Rosacea er en hudtilstand som rammer voksne fra og med.


Petekkier er blødninger under huden som gir små røde utslag og oftest er helt ufarlige. Petekkier er små røde utslett som egentlig er millimeterstore, punktformede blødninger. Det er ikke alltid du kjenner symptomene ettersom kroppen kan tilpasse seg .

Våknet opp i dag med utslett over hele kroppen. Når du klør deg, vil huden bli ytterligere irritert, rød og varm, og væsketapet øker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg