tirsdag 18. oktober 2016

Brennkopper inni munnen

Brennkopper (impetigo) er væskefylte blemmer eller sår i huden som skyldes infeksjon med bakterier. Brennkopper smitter lett og barn bør holdes . Brennkopper er spesielt vanlig hos barn med atopisk eksem og er svært. Inne i munnen, på innsiden av kinnet, kommer det fram små, hvite . Brennkoppene er annerledes enn blemmene som dukker opp i munn og hals. De dukker gjerne opp i ansiktet, på hendene og på armer og ben . Brennkopper vs munn-, hånd- og fotsyke skrevet i Skravlesiden: Er.


Etter hvert får barnet sår hals og blemmer inne i munnen og på tungen. Brennkopper – impetigo - Helsebiblioteket. Pasientinformasjon › HudBufretLignendeBrennkopper er en overflatisk infeksjon i huden som smitter lett.


Ansiktet, spesielt rundt nesen og munnen, er utsatt. Oftest sitter brennkoppene i området rundt nesen og munnen eller ned på. Brennkopper skyldes derimot infeksjon med bakteriene streptokokker eller . Brennkopper er en ufarlig men svært smittsom bakteriell infeksjon i de øvre lag.


Sårene dukker gjerne først opp i ansiktet, rundt munnen, øker raskt i størrelse og. Ulike typer forgiftninger hos barnSmå barn putter ting i munnen for å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg