fredag 7. oktober 2016

Stord 1

Gå til Historie - Stord ble bygget ved Laxevaag Maskin- og Jernskibsbyggeri for. Stord hadde promenadedekk over hele akterdekket på 1.

Opplev en nostalgisk reise i salonger på 1. Kom om bord - vær sammen i hyggelige omgivelser. Dampskipet Stord I skal er eit attraktivt reise- og opplevelsestilbod for Vestlandet.

Dugnadsgjengen har sørga for at DS Stord I er godt beskytta no når vinteren står for . Den tidligere HSD rutebåten DS Stord (1913) på en liten tur på. Samtidig er dampskipet nyoppusset, og skal sjøsettes igjen. DS Stord heim til Stord på Stordfest. VFK ønsker velkommen til skogsfuglprøve på Stord 1. Stordprøven er en skogsfuglprøve som går i fine terreng som vanligvis er godt besatt . Hardanger Sunnhordlandske Dampskipsselskap (HSD), er no dampskipet Stord ferdig restaurert .

Beklager men vi har ikke funnet noe basert på ditt søkekriterie . Sum driftsinntekter, 42 52 919. Copyright Posten Norge AS - Personvern og sikkerhet - Cookies. Tusen takk til alle som gjorde det mulig å få Tour des Fjords til Stord 1. Folkefest for Proffryttarane, store og små i . Kontaktinformasjon til Stord J1 og oversikt over de siste og kommende kampene.


FKH vant -over Stord i tirsdagens cupkamp. Vi kommer straks tilbake med mer stoff fra kampen. Cowes, Isle of Wight, med kaptien Storheil som sjef. Fartøyet var overtatt på Militæravtalens betingelser var .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg