fredag 28. oktober 2016

Apotek molde

Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder til å ta . Vi er ett senterapotek, som ligger sentrumsnært i innkjøringen til Molde.

Vi har ett lite, kompakt og intimt lokale. Vi er tre farmasøyter og fire apotekteknikere. For undersøkelse av mistenkelige føflekker.


Vi leverer medisiner på resept til pasienter fra Molde sjukehus, poliklinikker og sengeposter.

Andre pasienter og kunder er også velkommen til oss. Hos Apotek finner du i tillegg til våre legemidler et spennende utvalg produkter som dekker ditt behov. Apotek - apotek, bandasje, frisør, legemidler, sko, solfaktor 1 støttestrømper, butikksenter, e-resept, eresept,. Ser du etter ◴ åpningstidene til Apotek 1? Finn de siste rabattkoder, telefonnummer og åpningstider for Apotek i Lingedalsvegen i Molde på Tiendeo.


Finn tilbud fra Boots Apotek på Storgaten i Molde. Finn informasjon, adresser og åpningstider for butikken. Finn aktuelle tilbud fra Apotek i Molde.


Bla gjennom kundeaviser og kataloger, og finn tilbud fra butikkene i ditt område.

Finn aktuelle tilbud fra Boots Apotek i Molde. Boots Apoteks butikker i Molde med Bonial. Finn tilbud og rabatter i deres kundeaviser.


Søk opp de nyeste tilbudene for Apotek i Molde og nærområdet. Finn informasjon om åpningstider og adresser. Ledige stillinger i apotek Molde, finn jobber i apotek Molde her! Vitusapotek Molde, Romsdalsgata åpnet 25.


Molde, med Vitusapotek Åndalsnes som filial. Finn ut driftstimer Boots Apotek, Molde, 64Storgaten 2 Boots Apotek Elnesvågen. To connect with Molde apotek, join Facebook today.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg