tirsdag 25. oktober 2016

Rød i underlivet

Jeg har i lengre tid (periodevis i ca år) vært plaget av kløe og svie i underlivet (kjønnslepper og litt inne i skjeden). Det er ikke sopp alt som klør - Underlivet - Underlivet er en blogg om. En soppinfeksjon i underlivet er noe de fleste kvinner opplever én eller.

Hvis du titter ned med et speil vil du se at slimhinnen er rød og hoven. Hei Jeg er veldig rød i underlivet runt klitoris og kjønnsleppene. Jeg vasker meg forsiktig med imitimvask verandre dag og når jeg er ferdig på do då tørker jeg . Underlivssopp kjennetegnes av rø litt glinsende hud på.

Det er neppe sopp har tatt canesten vaginal tablett, + at det ikke er noe sopplignende der nede. Soppinfeksjon i underlivet er noe svært mange kvinner opplever og. Her er en strippers tips for å unngå rød og nuppete hud når du barberer . De vanligste symptomene er kløe eller svie i underlivet og vaginal utflod. Hissig, rød vaginalslimhinne med hvite flekker og flak heftende til slimhinnen. En sopptur i underlivet er mye vanligere enn du tror.


Den vanligste man vil oppleve er kløe, og en betennelse i huden som vil bli rød og sår. Jeg har over lengre tid (flere måneder) vært plaget med tørrhet og en del rødhet i underlivet. Det klør ikke noe særlig og utflod er som normalt, .

Kløe i underlivet er ikke uvanlig og kan skape mye ubehag. Hvorfor klør det i underlivet og hva kan du gjøre for å hjelpe på kløen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg