torsdag 20. oktober 2016

Oral b best i test

En av markedets beste elektriske tannbørster med mye smart tilbehør . Sonicare er stiligst, men Oral-B har en viktig detalj, reisefutteral med. Tannbørsten Braun Oral-B Vitality Precision Clean, som selges i Norge for mellom 200–3kroner, .

Sølvet går til Braun Oral-B PRO 70SmartSeries, mens siste. For å få svaret på om en elektrisk tannbørste er det beste for deg, kan du . Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Best i test ble til slutt Oral-B Trizone 100 som oppnådde en samlet poengsum på av 1mulige.

Tannbørsten blir spesielt roset for holdbarheten og . Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Oral-B (Braun) Professional Care 6CrossAction Duo. Sammen med en kamerat gikk jeg sammen og testet ut de beste el-tannbørstene på.


Det er ikke bare Oral-B som lager el-tannbørster. Smartserien til Oral-B topper listen, mye på grunn av tannbørstens. Ekspertene våre har kåret den elektriske tannbørsten Oral-B Pro 50som best i test, og dette er vår kjøpsanbefaling for 2015.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg